Asiakaspalautteet

Asiakaspalautteet

Helppokäyttöinen

``Paljukärryä oli erittäin helppo käyttää. Ohjeet olivat selkeät ja paljukärry oli nopea laittaa valmiiksi. Lämmitys hoitui näppärästi itsekseen, roikka seinään ja saunan lämmitykseen.``

Huoleton

"Palju oli kyllä huoleton ja nopeasti lämpeni! Riitti kun kävi parikertaa sekoittamassa vettä lämmityksen aikana.``

Taloudellinen

``Yllätyimme kuinka edullista paljukärryä oli käyttää. Aikaisemmin olemme käyttäneet puilla lämpenevää paljua, tätä oli edullisempi ja kätevämpi käyttää.``

"Kiitos sujuvasta palvelusta ja laadukkaasta paljusta.

Palju oli hitti juhlissamme, ja vieraille se oli iloinen yllätys. Arvostamme vaivatonta kokemusta ja nopeaa palvelua.

Suosittelemme teitä mielellämme eteenpäin."

Täyden viiden tähden palvelu. Otettiin pari paljua viikonlopuksi asennuksineen ja ei voi muuta kun kehua. Paljut oli helppo ja nopea lämmittää. Vuokraaan toistekki! 

Todella sujuva palvelu. Kaikki toimi moitteettomasti! Kiitos 

Todella asiallista palvelua ja kaikki toimi moitteettomasti. Voin suositella vahvasti, isona plussana palju lämpeni erittäin ripeästi. 

Asiakastyytyväisyys

Olemme kiitollisia sadoista tyytyväisistä asiakkaista ympäri maata. Positiivista palautetta on tullut erityisesti polttoaineella lämpenevistä paljuistamme. Asiakkaamme arvostavat nopeaa toimitusta, laadukasta palvelua ja helppokäyttöisiä tuotteitamme. Jatkamme työtä tyytyväisyytenne eteen tarjotaksemme parasta palvelua ja tuotteita. Kiitos, että olette kanssamme matkallamme!