Paljuvuokraus kokkola

Keski-Pohjanmaan Paljuvuokraus on perustettu syksyllä 2021

Pystymme tarjoamaan useamman  paljukärryn myös isompiin saunailtoihin ja tapahtumiin. Pyrimme aina järjestämään asiakkaalle parhaan ratkaisun.

Asiakaspalvelu on meille tärkeää ja pyrimme aina vastaamaan asiakkaan tarpeisiin.  

Kaikkia paljukärryjämme saa vetää B-ajokortilla.

 Palvelut

palvelualueet

Vuokraa Polttoainekäyttöinen Paljukärry Kokkolassa ja Lähialueilla

Etsitkö paljukärryn vuokrausta Kokkolassa? Meiltä saat polttoainekäyttöiset paljukärryt niin yksityisiin tilaisuuksiin kuin suurempiin tapahtumiinkin. Tarjoamme palveluita myös Kannuksessa, Kalajoella, Reisjärvellä, Muurasjärvellä ja Pihtiputaalla. Kysy lisää palveluistamme tai tule suoraan päätoimipisteeseemme Kokkolassa!

Paljukärrymme ovat erinomainen valinta kaikenlaisiin juhliin, kuten syntymäpäiviin, polttareihin ja yritysjuhliin Kokkolassa. Niiden helppokäyttöisyys takaa, että voit rentoutua ja nauttia tilaisuudestasi vaivattomasti.

Paljun Kuljetus ja Asennuspalvelut – Nauti Vaivattomasta Vuokrauksesta

Tarvitsetko apua paljun kuljettamisessa tai asennuksessa? Meidän kuljetuspalvelumme tekee paljun vuokraamisesta helppoa ja kätevää. Toimitamme ja asennamme paljun käyttövalmiiksi minne tahansa Kokkolan ja lähialueille. Lisäksi voimme tarjota pesupalvelun ja tankata paljun, joten sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista.

Vuokraa palju ja nauti rentouttavasta kylvystä ystävien tai perheen kanssa missä tahansa tapahtumassa – olipa kyseessä sitten yritystilaisuus tai yksityisjuhla. Vuokrausprosessimme on nopea ja vaivaton, jolloin voit keskittyä olennaiseen: nauttimaan yhdessäolosta ja luomaan ikimuistoisia hetkiä.

Ota yhteyttä ja varaa palju – tarjoamme joustavia vuokrauspalveluita niin yksityisille kuin yrityksillekin. Huolehdimme, että kaikki sujuu mutkattomasti

Hinnasto – Polttoainekäyttöiset Paljukärryt ja Lisäpalvelut

Tutustu kattavaan hinnastoomme, joka sisältää kaikki tarjoamamme palvelut polttoainekäyttöisestä paljukärryn vuokrauksesta pesupalveluihin ja tankkaukseen. Hinnastomme löydät helposti verkkosivuiltamme, mikä mahdollistaa palveluidemme hintojen vertailun ja sopivimman vaihtoehdon valinnan juuri sinun tarpeisiisi.

Tarjoamme myös mahdollisuuden räätälöityihin paketteihin, jotka suunnitellaan vastaamaan erityistarpeitasi. Ota yhteyttä saadaksesi kilpailukykyisen tarjouksen suuremmista kokonaisuuksista. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ympäri vuorokauden, joten voit ottaa yhteyttä milloin vain.

0442619601 ja kp-paljuvuokraus@gmail.com

Paljukärry hinnasto

kaikki hinnat sis. Alv 24 %


Paljukärry 6-8hlö

-Vuorokausi 99€

-Lisävuorokausi 39€

Juhlapyhät:

Uusivuosi 199€ tai 149€/vrk

Juhannus 249 tai 179€/vrk

Joulu 199€ tai 149€/vrk


Kuljetuspalvelu sis. tuonnin ja noudon sekä asettelun paikoilleen.

alle. 15 km 39 €
Pidemmät matkat 1€/km

Polttoaine

hintatason mukaan

Paljun pesupalvelu

29 €/palju

Paljukärryn käyttöohje

Paljukärryn käyttöönotto

1. Sijoita paljukärry tukevalle ja tasaiselle maalle.

2. Säädä nokkapyörästä kärry vaakatasoon.

3. Laske kärryn kulmatuet maahan ja aseta jotain kulmatukien alle, jos maa on pehmeä. Kiristä huolellisesti.

4. Aseta kamiinan sekä paljun poistotulpat paikoilleen.

5. Nosta nokkapyörä hieman irti maasta, että paino jää paljukärryn akselille ja tukijaloille.

6. Täytä palju reilusti kamiinan ylemmän liitosputken yläpuolelle ennen kaminan käynnistämistä. KAMIINA EI KESTÄ LÄMMITTÄMISTÄ ILMAN VETTÄ!

Paljun lämmitys

1. Poista piipun tulppa ja aseta jatkopiippu paikalleen.

2. Kytke kamiinan johto pistorasiaan. Kamiina käynnistyy parissa minuutissa. Sopiva veden lämpötila on noin 36 - 37 astetta. Liian lämmin vesi on yhtä epämiellyttävää kuin liian kylmä vesi!

3. Paljun lämmitys vie aikaa n. 1h 45min - 2.5 tuntia riippuen veden alkulämpötilasta, ulkolämpötilasta jne.

4. Vesi kiertää automaattisesti altaan ja kamiinan välillä veden lämmetessä. Sekoita vettä pari kertaa lämmityksen aikana.

Muuta huomioitavaa

Erityisesti pakkasella huolehdi ettei kamina pääse jäätymään, jos paljua ei käytetä. Tyhjennä palju ja kamiina tarvittaessa. Suosittelemme pitämään pitkät hiukset kiinni paljuillessa.

Paljun tyhjennys

1. Paljua ei saa tyhjentää vedestä, jos kamiina on päällä!

2. Avaa altaan poistotulppa.

3. Kun allas on tyhjä, tyhjennä kamiina irrottamalla tulppa. Erityisesti pakkasella muistettava tyhjentää kamiina. Kamiina rikkoontuu, jos sen sisällä oleva vesi pääsee jäätymään.

4. Nosta kulmatuet ylös vasta sitten, kun allas ja kamiina ovat kokonaan tyhjiä.

Paljun pesu

Pese palju huolellisesti heti käytön jälkeen! Sekoita n. 1dl pesuainetta ja n.10L lämmintä/kuumaa vettä. (Kesällä pesuaineen voi annostella suoraan paljuun.) Pese allas huolellisesti harjan kanssa. Harjaa joka kohta tarkasti ja useaan kertaan. Huuhtele allas sekä kamiina vesiletkulla ja tarkasta lopputulos. Erityisesti pakkasella käytä kuumaa vettä ja huolehdi ettei vesi/pesuaine jäädy altaan seiniin. Epäpuhtaasta paljusta veloitamme 49e

Tankkaus

Palju luovutetaan ja palautetaan aina tankki täytenä. Tankkiin tankataan dieseliä tai polttoöljyä suoraan huoltoasemalta. Muussa tapauksessa varmista polttoaineen puhtaus tankatessa. Voit halutessaan myös ostaa polttoaineen meiltä markkinahinnan mukaan. 

Häiriökuittauspainike

Jos polttoaine loppuu tai tulee muu häiriö, häiriökuittaus katkaisee kamiinan virran. Oranssi valo syttyy etuosassa sijaitsevaan painikkeeseen. Kamiinan voi käynnistää uudelleen painamalla kyseistä painiketta, kamiina käynnistyy muutamassa minuutissa. 


Kokkolassa polttoöljyä myyvät huoltoasemat.

kartan löydät tästä

ABC Prisma Kokkola

St1 k-market, kaanaanmaantie 2 kokkola

ABC Heinolankaari Kokkola 

Teboil Kokkola Mottinen

 

Paljuvuokrauksesta


Tervetuloa tutustumaan paljuvuokraus-sivustoomme! Tarjoamme laadukasta paljuvuokrausta niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin.

Paljuvuokraus avaa mahdollisuuden rentoutumisen ja yhteisen ajan viettämisen maailmaan. Se ei ole vain kylpemistä, vaan koko elämys, joka luo lämpimän ja ystävällisen ilmapiirin erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Yrityksille paljuvuokraus tarjoaa uudenlaisen tavan järjestää virkistyspäivä henkilökunnalle. Paljun lämpimässä vedessä on helppo päästää irti arjen stressistä ja luoda positiivista energiaa.

Meidän paljuvuokrauksemme tekee juhlista ja virkistyspäivistä unohtumattomia! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden nauttia rentouttavasta kylvystä omassa pihassasi tai haluamassasi paikassa. Toimitamme ja asennamme paljun asiakkaan valitsemaan paikkaan ja huolehdimme tarvittaessa kaikista käytännön järjestelyistä.

Valitsemalla meidät saat vaivattoman ja mukavan tavan nauttia rentoutumisesta. Paljuvuokrauksemme on vaivaton ja helppo vaihtoehto – paljun lämmitys hoituu automaattisesti polttoainekäyttöisen lämmittimen avulla.

Joustavuus on valttimme, kun haluat järjestää rentouttavan juhlan tai virkistyspäivän. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta paljuvuokrausta asiakkaillemme. Jos kaipaat lisätietoa palveluistamme tai haluat varata oman paljusi, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Rentoutuminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa!

Paljuilun hyödyt

Paljuilu tarjoaa mahtavan tavan rentoutua ja nauttia luonnon läheisyydestä, tarjoten samalla hyötyjä niin keholle kuin mielellekin. Kylmänä talvi-iltana, lämpimässä paljussa lepääminen tähtitaivaan alla voi olla juuri se tauko, jota tarvitset arjen kiireiden keskellä.

Rentoutuminen ja stressinhallinta

Lämpimässä vedessä liotus auttaa rentouttamaan jännittyneitä lihaksia ja mieltä. Tämä rentoutus vaikuttaa myös unen laatuun, sillä rauhoittuneena on helpompi nukahtaa ja uni on syvempää. Paljuilu tarjoaa täydellisen irtioton arjen stressistä, luoden miellyttävän ja rauhallisen tilan vain oleilulle.

Terveyshyödyt

Paljuilun fyysiset hyödyt ovat merkittäviä. Lämmin vesi parantaa verenkiertoa ja voi lievittää lihaskipuja, mikä on erityisen arvokasta urheilusuorituksen jälkeen tai pitkän työpäivän päätteeksi. Lisäksi paljuilu voi vähentää tulehduksia ja lievittää nivelkipuja, tehdessään hyvää erityisesti niille, jotka kärsivät esimerkiksi niveltulehduksesta.

Sosiaaliset edut

Paljuilu ei ole vain yksityinen nautinto, vaan se tarjoaa loistavan tavan viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Se luo luontevan ja rentouttavan ympäristön, jossa on helppo nauttia toistensa seurasta keskustellen ja yhdessä nauraen.

Yhteys luontoon

Palju sijoitettuna kauniiseen ympäristöön, olipa se sitten kotipihan perukoilla tai mökkirannassa, tuo lisäarvoa paljuilukokemukseen. Luonnon ympäröimänä paljuilusta tulee entistäkin virkistävämpi kokemus, joka auttaa syventämään yhteyttä luontoon.

Iho- ja nivelhyödyt

Lämmin vesi ei ainoastaan rentouta, vaan se myös parantaa ihon kuntoa avaamalla huokoset ja edistämällä verenkiertoa. Tämä voi auttaa puhdistamaan ihoa ja jopa lievittämään joitakin ihosairauksia. Nivelten osalta lämpö auttaa vähentämään jäykkyyttä ja kipua, tarjoten helpotusta ja lisääntyvää liikkuvuutta.

Paljuilu on paljon enemmän kuin vain kylpemistä – se on kokonaisvaltainen elämys, joka edistää sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia ja tuo ihmiset yhteen ainutlaatuisella tavalla.

Paljukärry

Vuokraa Laadukas Paljukärry Juhliisi!

Haluatko tehdä juhlastasi tai tapahtumastasi todella erityisen? Vuokraa laadukas paljukärry, joka tuo lisämaustetta ja elämyksellisyyttä mihin tahansa tilaisuuteen. Vuonna 2021 käyttöönotetut viisi paljukärryämme ovat varustettu markkinoiden tehokkaimmilla polttoainekäyttöisillä lämmittimillä, joilla on peräti 98% hyötysuhde. Tämä takaa nopean lämmityksen ja mukavuuden, vaikka pakkasta olisi -30 astetta!

Ympäristöystävällisyys ja luotettavuus

Paljukärryjemme kamiinat toimivat biodiisselillä, diisselillä tai polttoöljyllä, tarjoten sinulle ympäristöystävällisen vaihtoehdon juhliin. Jokainen palju on huolellisesti testattu ja tarkastettu, joten voimme taata niiden luotettavuuden ja pitkäikäisyyden.

Huoletonta juhlimista

Meidän kanssamme sinun ei tarvitse murehtia yksityiskohdista. Jokainen paljukärry on vakuutettu liikenne- ja varkausvahinkojen varalta. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman lisävarusteita, kuten klooriannostelian, kannen ja portaat, jotka tekevät paljukärrystä juuri sinun tarpeisiisi sopivan.

Helppo ja käyttäjäystävällinen varaus

Varaa paljukärry helposti suoraan verkkosivuiltamme! Tarjoamme yksityiskohtaiset ohjeet paljukärryn käyttöön ja lämmittimen säätöön, joten voit nauttia juhlastasi vaivattomasti. Asiakkaamme ylistävät palvelumme laatua ja paljukärryjemme erinomaista kuntoa. Kilpailukykyiset hinnat ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistavat, että juhlastasi tulee täydellinen.

Ota yhteyttä jo tänään ja varaa paljukärry seuraavaan tapahtumaasi! Autamme mielellämme sinua löytämään juuri sinulle sopivan paljukärryn ja teemme tapahtumastasi unohtumattoman.


Tietoa paljusta ja sen käytöstä

Ainutlaatuinen Paljukärry Rentouttaviin Kylpyhetkiin

Tutustu ainutlaatuiseen paljukärryymme, jossa yhdistyvät mukavuus, helppokäyttöisyys ja liikuteltavuus. Palju on kiinteästi asennettu kärryn päälle, mikä tekee siitä vakaan ja turvallisen kylpemiskokemuksen missä tahansa.

Nopea Valmistautuminen

Paljun täyttö vie noin tunnin, ja lämmitysaika vaihtelee 1.5 - 2.5 tuntiin riippuen veden ja ilman lämpötilasta. Näin pääset nauttimaan lämpimästä kylvystä ilman pitkää odottelua.

Kestävä ja Turvallinen

Paljukärrymme on CE-hyväksytty, ja kaikki laitteet ovat huolellisesti testattuja. Turvallisuus ja luotettavuus ovat etusijalla kaikessa toiminnassamme.

Ympäristöystävällinen ja Taloudellinen

Paljua lämmitetään polttoainekäyttöisellä kamiinalla, joka tarvitsee lämmitykseen vain 5-7 litraa polttoainetta riippuen vuodenajasta. Kamiinan suunnittelu varmistaa myös, että paljun vesi pysyy kylpylämpimänä jopa 12 tuntia kovilla pakkasilla.

Helppo Ylläpito

Suosittelemme vaihtamaan veden jokaisen kylpykerran jälkeen, mutta klooriannostelijan avulla vesi säilyy puhtaana ja käyttökelpoisena useamman päivän. Tämä tekee paljukärrystä erinomaisen valinnan pidemmille tapahtumille ja juhlille.

Erinomainen Juhliin ja Tapahtumiin

Paljukärry sopii erinomaisesti kaikenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Se on helppo siirtää paikasta toiseen ja tuo ainutlaatuisen lisän mihin tahansa tilaisuuteen.

Varaa Omasi Nyt

Voit tilata paljukärryn suoraan verkkosivuiltamme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Nauti ainutlaatuisesta kylpyhetkestä missä vain, milloin vain – valitse laadukas ja helppokäyttöinen paljukärrymme!

PaljuTervetuloa löytöretkelle paljumaailmaan, missä yhdistyvät ylellinen laatu, mukavuus ja ainutlaatuinen kylpyelämys! Klassikkomallimme paljut ovat enemmän kuin pelkästään kylpyvälineitä – ne ovat portti rentoutumisen maailmaan, oli kyseessä sitten rauhallinen hetki yksin tai unohtumaton tapahtuma yrityksellesi.

Paljumme on taidokkaasti suunniteltu tarjoamaan mukavuutta jokaiselle kylpijälle. Niissä mahtuu kylpemään 6-8 henkilöä, ja jokainen yksityiskohta on harkittu tarkkaan. Laadukkaat muovisisustat valmistetaan huolella Pohjanmaalla, mikä on osa sitoutumistamme suomalaiseen laatuun. Käsityönä valmistetut pähkinänruskeat verhoilupuut tuovat paljulle oman persoonallisen ilmeen, ja voimme ylpeästi kutsua paljujamme avainlipputuotteiksi.

Kylpyelämyksesi alkaa heti, kun vesi lämpenee tehokkaalla rosterisella huippu-kamiinalla. Paljumme ovat tilavia, 180 cm halkaisijaltaan, ja muovinen kansi nopeuttaa lämmitysprosessia, jotta voisit nauttia lämpimästä vedestä entistä nopeammin.

Paljukärryjemme altaat ovat valmistettu helppohoitoisesta muovista, joka ei vain pitää veden puhtaana, vaan myös helpottaa huolenpitoa. Ulkoverhouksen pähkinänruskea sävy heijastaa tyylikkyyttä ja voit valita altaan värin upeista vaihtoehdoista, kuten sininen, graniitinharmaa tai tummanharmaa.

Rakenteeltaan vahvat paljukärrymme eivät ole ainoastaan tyylikkäitä, vaan myös turvallisia. Portaat ja kaiteet tekevät paljuun nousemisesta helppoa ja turvallista. Klooriannostelija on kuin salainen ase, joka pitää veden puhtaana useamman päivän ajan, parantaen hygieniaa ja vähentäen samalla veden vaihtotarvetta.

Valitsemalla Klassikkomallimme et valitse pelkkää paljua, vaan kokonaisvaltaisen kylpyelämyksen, joka yhdistää, laadun ja helppouden. Koe paljukokemuksesi sujuvampana ja tyylikkäämpänä kuin koskaan ennen! Tutustu valikoimaamme ja anna paljulle paikkansa arvokkaana osana rentoutumisesi arkea.

Kärry

Paljukärryjen alustat ovat terassilaudotettuja ja laadukkaasta teräksestä valmistettuja. Rungot ovat hitsaamalla tehtyjä ja upottamalla kuumasinkittyjä. Jokaisesta paljukärrystä löytyy 4kpl tukijalkoja. Tukijalkojen ansiosta paljukärrymme ovat tukevia käyttää sekä sijoitettu helposti käytettäväksi. Kaikki paljukärrymme ovat todella kevyitä jonka vuoksi niitä on helppo liikutella myös käsin. 

Tiivistelmä

-Paljukärrymme on tarkoitettu käytettäväksi ympäri vuoden

-Paljukärryjä on viisi

-Sopii 6-8 henkeä

-Kevyttä kantta helppo siirrellä

-Hygieeninen ja kestävä PE-muovista valmistettu allas, joka on helppo pitää puhtaana

-Tehokas 25Kw 98% hyötysyhteella, rosterista valmistettu huippukamiina

-Vaatii verkkovirran, kulutus vähäistä

-Altaan vesitilavuus 1600L, kylvettäessä täyttömäärä 1400L 

-Paljukärryjemme altaiden värit Graniitin harmaa, tummanharmaa ja sininen

-Ulkoverhoilujen väri: pähkinän ruskea

-Paljukärryjemme altaat ovat avainlipputuotteita


Tervetuloa tutustumaan paljukärryihimme ja nauttimaan rentouttavasta kylpyhetkestä!