Paljuvuokraus kokkola

Keski-Pohjanmaan Paljuvuokraus on perustettu syksyllä 2021

Pystymme tarjoamaan useamman  paljukärryn myös isompiin saunailtoihin ja tapahtumiin. Pyrimme aina järjestämään asiakkaalle parhaan ratkaisun.

Asiakaspalvelu on meille tärkeää ja pyrimme aina vastaamaan asiakkaan tarpeisiin.  

Kaikkia paljukärryjämme saa vetää B-ajokortilla.

 Palvelut

palvelualueet

Polttoainekäyttöisten Paljukärryjen vuokraus - Kokkola, Kannus, Kalajoki ja muut alueet

Etsitkö polttoainekäyttöistä Paljukärryä tapahtumaasi, yksityistilaisuuteen tai mökille? Tarjoamme paljukärryjen vuokrausta Kokkolassa, Kannuksessa, Kalajoella, Reisjärvellä, Muurasjärvellä ja Pihtiputaalla. Päätoiminen vuokrauspaikkamme sijaitsee Kokkolassa.

Vuokraamme paljukärryjä erilaisiin tapahtumiin, kuten syntymäpäiville, polttareihin, yritysjuhliin ja muihin tilaisuuksiin. Polttoainekäyttöiset Paljukärrymme ovat helppoja ja käteviä käyttää, ja niiden avulla voit luoda mukavan ja rentouttavan ilmapiirin tilaisuuteesi.

kuljetuspalvelu

Tarvitsetko apua paljun kuljetuksessa ja asennuksessa? Ei hätää, me voimme auttaa sinua! Tarvittaessa kuljetamme ja asennamme paljun käyttövalmiiksi. Halutessasi voimme myös tarjota pesupalvelun ja tankata paljun, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Palju on loistava tapa rentoutua ja nauttia yhdessäolosta ystävien ja perheen kanssa. Tarjoamme palveluita kaikenlaisiin tilaisuuksiin, oli kyseessä sitten yritystilaisuus tai yksityisjuhla. Paljun vuokraus on helppoa ja nopeaa, joten voit keskittyä nauttimaan tilaisuudesta ja luomaan ikimuistoisia muistoja.

Jos haluat vuokrata paljun, ota yhteyttä meihin. Tarjoamme vuokrauspalveluita yksityisille kuin yrityksillekin. Huolehdimme, että paljun vuokraus sujuu vaivattomasti ja että sinä voit keskittyä nauttimaan hetkestä

Hinnasto ja asiakaspalvelu

Hinnastomme kattaa kaikki tarjoamamme palvelut polttoainekäyttöisten Paljukärryjen vuokrauksesta pesupalveluihin ja paljun tankkaukseen. Löydät hinnaston verkkosivuiltamme alapuolelta, jotta voit helposti vertailla palveluidemme hintoja ja valita tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon. Huomioithan, että tarvittaessa voimme tarjota myös räätälöityjä paketteja juuri sinun tarpeisiisi. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous suuremmista kokonaisuuksista. Asiakaspalvelumme on avoinna ympäri vuorokauden, joten voit ottaa yhteyttä milloin tahansa 

0442619601 ja kp-paljuvuokraus@gmail.com

Paljukärry hinnasto

kaikki hinnat sis. Alv 24 %


Paljukärry 6-8hlö

-Vuorokausi 99€

-Lisävuorokausi 39€

Juhlapyhät:

Uusivuosi 199€ tai 149€/vrk

Juhannus 249 tai 179€/vrk

Joulu 199€ tai 149€/vrk


Kuljetuspalvelu sis. tuonnin ja noudon sekä asettelun paikoilleen.

alle. 15 km 39 €
Pidemmät matkat 1€/km

Polttoaine

hintatason mukaan

Paljun pesupalvelu

29 €/palju

Paljukärryn käyttöohje

Paljukärryn käyttöönotto

1. Sijoita paljukärry tukevalle ja tasaiselle maalle.

2. Säädä nokkapyörästä kärry vaakatasoon.

3. Laske kärryn kulmatuet maahan ja aseta jotain kulmatukien alle, jos maa on pehmeä. Kiristä huolellisesti.

4. Aseta kamiinan sekä paljun poistotulpat paikoilleen.

5. Nosta nokkapyörä hieman irti maasta, että paino jää paljukärryn akselille ja tukijaloille.

6. Täytä palju reilusti kamiinan ylemmän liitosputken yläpuolelle ennen kaminan käynnistämistä. KAMIINA EI KESTÄ LÄMMITTÄMISTÄ ILMAN VETTÄ!

Paljun lämmitys

1. Poista piipun tulppa ja aseta jatkopiippu paikalleen.

2. Kytke kamiinan johto pistorasiaan. Kamiina käynnistyy parissa minuutissa. Sopiva veden lämpötila on noin 36 - 37 astetta. Liian lämmin vesi on yhtä epämiellyttävää kuin liian kylmä vesi!

3. Paljun lämmitys vie aikaa n. 1h 45min - 2.5 tuntia riippuen veden alkulämpötilasta, ulkolämpötilasta jne.

4. Vesi kiertää automaattisesti altaan ja kamiinan välillä veden lämmetessä. Sekoita vettä pari kertaa lämmityksen aikana.

Muuta huomioitavaa

Erityisesti pakkasella huolehdi ettei kamina pääse jäätymään, jos paljua ei käytetä. Tyhjennä palju ja kamiina tarvittaessa. Suosittelemme pitämään pitkät hiukset kiinni paljuillessa.

Paljun tyhjennys

1. Paljua ei saa tyhjentää vedestä, jos kamiina on päällä!

2. Avaa altaan poistotulppa.

3. Kun allas on tyhjä, tyhjennä kamiina irrottamalla tulppa. Erityisesti pakkasella muistettava tyhjentää kamiina. Kamiina rikkoontuu, jos sen sisällä oleva vesi pääsee jäätymään.

4. Nosta kulmatuet ylös vasta sitten, kun allas ja kamiina ovat kokonaan tyhjiä.

Paljun pesu

Pese palju huolellisesti heti käytön jälkeen! Sekoita n. 1dl pesuainetta ja n.10L lämmintä/kuumaa vettä. (Kesällä pesuaineen voi annostella suoraan paljuun.) Pese allas huolellisesti harjan kanssa. Harjaa joka kohta tarkasti ja useaan kertaan. Huuhtele allas sekä kamiina vesiletkulla ja tarkasta lopputulos. Erityisesti pakkasella käytä kuumaa vettä ja huolehdi ettei vesi/pesuaine jäädy altaan seiniin. Epäpuhtaasta paljusta veloitamme 49e

Tankkaus

Palju luovutetaan ja palautetaan aina tankki täytenä. Tankkiin tankataan dieseliä tai polttoöljyä suoraan huoltoasemalta. Muussa tapauksessa varmista polttoaineen puhtaus tankatessa. Voit halutessaan myös ostaa polttoaineen meiltä markkinahinnan mukaan. 

Häiriökuittauspainike

Jos polttoaine loppuu tai tulee muu häiriö, häiriökuittaus katkaisee kamiinan virran. Oranssi valo syttyy etuosassa sijaitsevaan painikkeeseen. Kamiinan voi käynnistää uudelleen painamalla kyseistä painiketta, kamiina käynnistyy muutamassa minuutissa. 


Kokkolassa polttoöljyä myyvät huoltoasemat.

kartan löydät tästä

ABC Prisma Kokkola

St1 k-market, kaanaanmaantie 2 kokkola

ABC Heinolankaari Kokkola 

Teboil Kokkola Mottinen

 

Paljuvuokrauksesta

Tervetuloa paljuvuokraus-sivuillemme! Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukasta paljuvuokrausta yksityisasiakkaille ja yrityksille.

Paljuvuokraus avaa ovet rentoutumisen maailmaan ja tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden viettää laatuaikaa ystävien ja perheen kesken. Se ei ole vain kylpemistä, vaan kokonainen elämys, joka sopii täydellisesti erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, polttarit tai rentouttavat saunailtojen hetket, paljuvuokraus luo lämpimän ja ystävällisen ilmapiirin.

Yrityksille paljuvuokraus tarjoaa uudenlaisen tavan järjestää virkistyspäivä henkilökunnalle. Se ei ole vain tapa rentoutua, vaan myös mahdollisuus luoda yhteisöllisyyttä ja vahvistaa tiimityötä rennossa ympäristössä. Paljun lämpimässä vedessä on helppo päästää irti arjen stressistä ja luoda positiivista energiaa, mikä tekee paljuvuokrauksesta erinomaisen vaihtoehdon yritysten henkilöstötapahtumiin.

Joten, paljuvuokraus ei ole vain vesiallas, vaan se on portti rentoutumiseen, nauruun ja yhteiseen aikaan. Olipa kyseessä sitten juhla tai yritystapahtuma, paljuvuokraus tarjoaa ainutlaatuisen ja mukavan tavan luoda muistoja yhdessä muiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden nauttia rentouttavasta kylvystä omassa pihassasi tai haluamassasi paikassa. Toimitamme ja asennamme paljun asiakkaan valitsemaan paikkaan ja huolehdimme tarvittaessa kaikista käytännön järjestelyistä. Valitsemalla meidät saat vaivattoman ja mukavan tavan nauttia rentoutumisesta. 

meidän paljuvuokraus tekee juhlista ja virkistyspäivistä edullisesti unohtumattomia! Unohda kalliit kylpyläkäynnit ja nauti rentouttavasta kylvystä omassa rauhassa.

Meidän paljuvuokrauksemme on vaivaton ja helppo vaihtoehto – paljun lämmitys hoituu automaattisesti polttoainekäyttöisen lämmittimen avulla, joten voit keskittyä kylvystä ja seurustelusta nauttimiseen ilman ylimääräisiä huolia. Joustavuus on valttimme, kun haluat järjestää rentouttavan juhlan tai virkistyspäivän. Valitse haluamasi vuokra-aika, ja me huolehdimme lopusta.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta paljuvuokrausta asiakkaillemme. Jos kaipaat lisätietoa palveluistamme tai haluat varata oman paljusi, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Rentoutuminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa!

Paljuilun hyödyt

Paljuilu on monipuolinen ja nautinnollinen tapa rentoutua, joka tarjoaa lukemattomia hyötyjä niin keholle kuin mielellekin. Kuvittele hetki, kun kylmä ilma piiskaa ulkona, ja sinä uppoat lämpimään paljuun tähtitaivaan alla. Tässä tekstissä tutustumme syvemmin paljuilun maailmaan ja sen tuomiin hyötyihin.

Yksi merkittävimmistä eduista on rentoutuminen. Paljuilu auttaa lievittämään stressiä ja jännitystä, kun lämmin vesi rentouttaa lihakset ja auttaa mieltä rauhoittumaan. Säännöllinen paljuilu voi olla tehokas keino lievittää lihasjännitystä ja parantaa unen laatua. Se on kuin oma pieni pakopaikka, missä arjen kiireet jäävät hetkeksi taakse.

Paljuilu edistää myös verenkiertoa ja voi auttaa lievittämään lihaskipuja. Lämmin vesi laajentaa verisuonia, mikä parantaa verenkiertoa ja voi auttaa vähentämään tulehdusta. Paljuilu onkin suosittu valinta urheilijoiden keskuudessa palautumisen edistämisessä ja lihaskipujen lievittämisessä.

Lisäksi paljuilu voi olla sosiaalinen kokemus. Ystävien ja perheen kanssa jaettu paljuhetki tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden viettää aikaa yhdessä ja luoda muistoja. Paljuilu luo rennon ympäristön, jossa keskustelu soljuu helposti ja nauru raikaa.

Paljuilu on myös ihanteellinen tapa rentoutua luonnossa. Olipa palju sijoitettu omalle takapihalle, mökille tai maaseudun maisemiin, ympäröivä luonto luo rauhallisen ja kauniin ympäristön, jossa voit todella irrottautua arjen stressistä.

Eikä unohdeta terveyshyötyjä. Paljuilu voi parantaa ihon kuntoa, kun lämmin vesi avaa ihohuokoset ja edistää verenkiertoa. Se voi myös auttaa lievittämään nivelkipuja ja jäykkyyttä, mikä tekee siitä erityisen suositun vaihtoehdon niille, jotka kärsivät nivelvaivoista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että paljuilu tarjoaa laajan valikoiman fyysisiä, emotionaalisia ja sosiaalisia hyötyjä. Se on enemmän kuin pelkkä kylpy – se on elämys, joka ravitsee kehoa ja mieltä, ja samalla tarjoaa mahdollisuuden yhdessäoloon ja rentoutumiseen ainutlaatuisessa ympäristössä.

Paljukärry

Vuokraamme laadukkaita paljukärryjä erilaisiin tapahtumiin ja juhliin. Meiltä löytyy viisi uutta paljukärryä, jotka ovat käyttöönotettu syksyllä 2021. Paljukärryissämme on polttoainekäyttöiset lämmittimet, jotka ovat erikoistilauksena hankittuja. Lämmitin on erittäin tehokas, sillä sen hyötysuhde on peräti 98%, joka takaa nopean ja tehokkaan lämmityksen myös kovilla pakkasilla. Paljumme on testattu -30 asteen pakkasissa, joten voimme taata niiden toimivuuden ja luotettavuuden. Paljukärryjemme kamiinat toimivat biodiisselillä, diisselillä tai polttoöljyllä, joten voimme tarjota asiakkaillemme ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Me huolehdimme kalustostamme ja tarkastamme paljukärryt säännöllisesti, jotta voimme varmistaa niiden pitkäikäisyyden ja parhaan mahdollisen kokemuksen. Jokaisessa paljukärryssämme on liikenne- ja varkausvakuutus, joten voit olla huoleti ja keskittyä täysin juhlimiseen. Tarjoamme myös lisävarusteita, kuten kylpytynnyreiden suojahuppuja ja portaita, jotta voit räätälöidä vuokraamasi paljukärryn juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Halutessasi voit varata paljukärryn suoraan verkkosivuiltamme. Meiltä löydät myös yksityiskohtaiset ohjeet paljukärryn käyttöön ja lämmittimen säätöön. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluumme ja paljukärryjemme laatuun. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja ammattitaitoisen henkilökunnan, joka auttaa sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja huolenaiheissa.

Jos tarvitset paljukärryä seuraavaan juhlaasi, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää. Olemme valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan paljukärryn ja tekemään juhlastasi unohtumattoman.


Tietoa paljusta ja sen käytöstä

Tervetuloa tutustumaan meidän ainutlaatuisiin paljukärryihimme! Paljukärry on kätevä ja helppokäyttöinen ratkaisu, kun haluat nauttia rentouttavasta kylpyhetkestä missä tahansa. Kärryyn on kiinteästi asennettu korkealaatuinen palju, joka on varustettu tehokkaalla polttoainekäyttöisellä kamiinalla.

Paljukärrymme ovat erittäin monikäyttöisiä ja sopivat mainiosti niin mökille, kotipihaan kuin vaikkapa rannalle. Voit sijoittaa ne juuri sinne, missä haluat nauttia saunan ja ulkoilman yhdistelmästä. Paljukärryn avulla pääset nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta samalla, kun rentoudut lämpimässä vedessä. Kylpyhetki paljussa on ihana tapa rentoutua arjen kiireiden keskellä tai viettää aikaa ystävien kanssa.

Kaikki paljukärrymme ovat huolella suunniteltuja ja rakennettuja kestävistä materiaaleista, jotta voit nauttia niistä huolettomasti. Laitteiden toimintavarmuus on meille erittäin tärkeää, joten huolehdimme niiden säännöllisestä huollosta ja kunnossapidosta. Kaikki paljukärrymme ovat CE-hyväksyttyjä, mikä tarkoittaa sitä, että ne täyttävät Euroopan unionin vaatimukset turvallisuudesta, terveydestä ja ympäristöstä.

Paljukärrymme ovat myös erittäin helppoja käyttää. Tehokkan kamiinan avulla voit lämmittää veden nopeasti ja helposti, ja voit säädellä veden lämpötilaa helposti. Paljuissa on myös klooriannostelia, joka pitää veden puhtaana ja raikkaana.

Paljukärry on myös erinomainen vaihtoehto juhliin ja tapahtumiin. Voit vuokrata paljukärryn käyttöösi vaikkapa kesäjuhliin, yritysjuhliin tai polttareihin. Paljukärry tuo tilaisuuteen rentouttavaa tunnelmaa ja takaa ikimuistoisen elämyksen vieraillesi.

Kun valitset paljukärry, voit olla varma siitä, että saat käyttöösi laadukkaan ja toimivan paljukärryn. Tarjoamme myös erinomaisen asiakaspalvelun, joten voit aina kysyä meiltä apua ja neuvoja paljukärryjen käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Paljukärrymme ovat myös erittäin ympäristöystävällisiä. Kamiinan polttoaineena käytämme kestävän kehityksen mukaisia polttoaineita. Lisäksi paljun klooriannostelia mahdollistaa veden käyttämistä useamman päivän.

Olemme panostaneet paljukärryissämme myös käyttömukavuuteen. Paljukärryjen istuimet ja kaiteet ovat suunniteltu niin, että niissä on mukava istua ja niistä on helppo nousta ylös. 

Kaiken kaikkiaan paljukärry on erinomainen ratkaisu kaikille, jotka haluavat nauttia rentouttavasta kylpyhetkestä missä tahansa. Paljukärry on helppo kuljettaa mukanaan ja sen käyttö on erittäin vaivatonta. Voit tilata paljukärrymme suoraan verkkosivuiltamme tai ottaa meihin yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan paljukärryn.

Palju on asennettu kärryn päälle kiinteästi eli paljua ei irroteta vaan kylpeminen tapahtuu kärryn päällä.

Keskimääräinen paljun täyttöaika n. 1h ja lämmitysaika 1h 30min - 2.5h (riippuu käytettävän veden ja ilman lämpötilasta).

Suosittelemme vaihtamaan paljun veden jokaisen kylpykerran jälkeen. Samaa vettä voi kuitenkin käyttää useamman päivän klooriannostelian avulla.

Vuodenajasta riippuen paljun lämmitykseen tarvitaan 5-7L Polttoainetta. Lisäksi polttoainetta kuluu paljun veden lämpötilan ylläpitämiseen.

Talvella on erityisen tärkeää huolehtia ettei paljun vesi pääse jäätymään. Kamiina pysyy kuitenkin sulana kovallakin pakkasella n.12h jos paljun vesi on kylpylämmintä lopetettaessa.

PaljuTervetuloa löytöretkelle paljumaailmaan, missä yhdistyvät ylellinen laatu, mukavuus ja ainutlaatuinen kylpyelämys! Klassikkomallimme paljut ovat enemmän kuin pelkästään kylpyvälineitä – ne ovat portti rentoutumisen maailmaan, oli kyseessä sitten rauhallinen hetki yksin tai unohtumaton tapahtuma yrityksellesi.

Paljumme on taidokkaasti suunniteltu tarjoamaan mukavuutta jokaiselle kylpijälle. Niissä mahtuu kylpemään 6-8 henkilöä, ja jokainen yksityiskohta on harkittu tarkkaan. Laadukkaat muovisisustat valmistetaan huolella Pohjanmaalla, mikä on osa sitoutumistamme suomalaiseen laatuun. Käsityönä valmistetut pähkinänruskeat verhoilupuut tuovat paljulle oman persoonallisen ilmeen, ja voimme ylpeästi kutsua paljujamme avainlipputuotteiksi.

Kylpyelämyksesi alkaa heti, kun vesi lämpenee tehokkaalla rosterisella huippu-kamiinalla. Paljumme ovat tilavia, 180 cm halkaisijaltaan, ja muovinen kansi nopeuttaa lämmitysprosessia, jotta voisit nauttia lämpimästä vedestä entistä nopeammin.

Paljukärryjemme altaat ovat valmistettu helppohoitoisesta muovista, joka ei vain pitää veden puhtaana, vaan myös helpottaa huolenpitoa. Ulkoverhouksen pähkinänruskea sävy heijastaa tyylikkyyttä ja voit valita altaan värin upeista vaihtoehdoista, kuten sininen, graniitinharmaa tai tummanharmaa.

Rakenteeltaan vahvat paljukärrymme eivät ole ainoastaan tyylikkäitä, vaan myös turvallisia. Portaat ja kaiteet tekevät paljuun nousemisesta helppoa ja turvallista. Klooriannostelija on kuin salainen ase, joka pitää veden puhtaana useamman päivän ajan, parantaen hygieniaa ja vähentäen samalla veden vaihtotarvetta.

Valitsemalla Klassikkomallimme et valitse pelkkää paljua, vaan kokonaisvaltaisen kylpyelämyksen, joka yhdistää, laadun ja helppouden. Koe paljukokemuksesi sujuvampana ja tyylikkäämpänä kuin koskaan ennen! Tutustu valikoimaamme ja anna paljulle paikkansa arvokkaana osana rentoutumisesi arkea.

Kärry

Paljukärryjen alustat ovat terassilaudotettuja ja laadukkaasta teräksestä valmistettuja. Rungot ovat hitsaamalla tehtyjä ja upottamalla kuumasinkittyjä. Jokaisesta paljukärrystä löytyy 4kpl tukijalkoja. Tukijalkojen ansiosta paljukärrymme ovat tukevia käyttää sekä sijoitettu helposti käytettäväksi. Kaikki paljukärrymme ovat todella kevyitä jonka vuoksi niitä on helppo liikutella myös käsin. 

Tiivistelmä

-Paljukärrymme on tarkoitettu käytettäväksi ympäri vuoden

-Paljukärryjä on viisi

-Sopii 6-8 henkeä

-Kevyttä kantta helppo siirrellä

-Hygieeninen ja kestävä PE-muovista valmistettu allas, joka on helppo pitää puhtaana

-Tehokas 25Kw 98% hyötysyhteella, rosterista valmistettu huippukamiina

-Vaatii verkkovirran, kulutus vähäistä

-Altaan vesitilavuus 1600L, kylvettäessä täyttömäärä 1400L 

-Paljukärryjemme altaiden värit Graniitin harmaa, tummanharmaa ja sininen

-Ulkoverhoilujen väri: pähkinän ruskea

-Paljukärryjemme altaat ovat avainlipputuotteita


Tervetuloa tutustumaan paljukärryihimme ja nauttimaan rentouttavasta kylpyhetkestä!